Keuze uit verschillende toppings
Knolselderij | ossenstaart | schapenkaas
Appel | Gezouten Karamel | Witte Chocolade
Wilt u van meer dan één gerechtje genieten? Vraag dan naar ons Kook Atelier menu met bijpassende wijnarrangement.
Wij schenken verschillende bijpassende wijnen en champagne.
Isola Bella serveert tijdens Texel Culinair een wisselend menu. Gedurende drie dagen kunt u zich hier laten verrassen door diverse hoogstandjes uit de Italiaanse keuken. Buon appetito!
koolrabi | gefermenteerde paarse spitskool | duindoorn
huisgemaakte kimchi | 62 graden eidooier | seroendeng
frikandelkruiden | tomatenrellish | limoenbladmayonaise
Avocadobrioche | TX kwark | gemarineerde bramen
Jackfruit | koolsla | steamed bun | huisgemaakte bbq-saus (vega)
Op een bedje van bladerdeeg een mousse van visvrije tonijn | wakeme | wasabi (vega)
Passie heeft dagelijks drie wisselende gerechten.
Vrijdag : Risotto van rode biet | Langoustine in kroepoekkorst | Bitterbal
Zaterdag: Roergebakken kokkeltjes | Tonijn met wasabi-ijs | Bitterbal
Zondag: Langzaamgegaarde kalfswang | Chocolade ganache | Bitterbal
gerookte paling | eendenlever | kaviaar | schuim van Granny Smith
kokosschuim | gemberdressing
sjalot | knoflook | zeekraal | afgeblust met witte wijn
komkommer | ponzugel | lotuswortel
duxelles van portobello | verse truffel
gezoete komkommer | gezouten karamel
knolselderij | picalilly
flan van sushirijst | groentenvinaigrette | oester-komkommerschuim
gepekelde en 36 uur gegaarde runderrib | koolraap | gefermenteerde kool | yoghurt
met diverse citrus varieteiten | meringue | frambozen | kaneelkoppen
Cava Mistinguett per glas
Fles (15 kogertjes)
wijnen vanaf 2 kogertjes
alcoholvrije cocktails vanaf 2 kogertjes
Iedere dag een gratis amuse bij uw cava, wijn of cocktail voor de eerste 100 gasten.
Diverse heerlijke bonbons en chocolade-versnaperingen voor tussendoor of bij de koffie.
geroosterde zonnebloempitten | pesto van rucola | Wezenparel kaas
koude rijstsalade | o.a. zeekraal
Vanille custard gevuld met appel | rozijnen | crumble | slagroom
poedersuiker
aardbeien | banaan
frambozen | mango
lam | picalilli | texels kaas | appelstroop
wortel | courgettes | pompoen | gort
Hierbij serveren we rund of kabeljauw net wat u kiest deze avond in ons restaurant.
Een brasserie met een eigenwijs karakter. Wat ze serveren blijft nog een verrassing.
amandel | citrus
komkommer | radijs | jalapeno
groenten bbq-saus | kool | hazelnoot (non-vega)
van op Texel geweid rundvlees
Lekkere zoetigheidjes voor bij de koffie
gegaard in een fris zilte bouillon | geserveerd met huisgemaakte Texelse appeltjescompote
dadels | cashewnoten | geserveerd met duindoornsiroop
Puur uit de Texelse natuur | bereid op de loeihete grillplaat
geserveerd met huisgemaakte helse hotcurry
in combinatie met gerookte makreel | wakame | sesam-teriyaki dip
geserveerd met notenkrokant | rode uienchutney
met gekarameliseerde perziken
met komkommerschuim
gerookte eendenborstfilet
+ 1 munt extra statiegeld glas
elke dag wisselend van smaak
gebakken fetakaasje in filodeeg met honing
met noodles van courgette | geraspte limoen
met zoet-pittige curry
van Texels Juttertje met mango en cremecru
Heerlijke diverse soorten crepes met verschillende vullingen.
Stichting Texel Culinair
Postbus 27, 1790 AA
Den Burg | Texel
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
13-14-15 September 2019
Texelculinair vindt plaats in het centrum van De Koog op Texel.