Winnaars

op 12.08.14 gepubliceerd in De Winnaars

De winnaars van vorige edities

Wij feliciteren de winnaars van Texel Culinair 2015 van harte met hun prachtige culinaire overwinning:


Categorie 1 Restaurants:
1. Visrestaurant 't Pakhuus (overall winnaar)
2. Strandpaviljoen Paal Vijftien
3. Restaurant Bos & Duin

Categorie 2 Eetcafé:
1. Talk of the Town
2. Sjans
3. L'Avenir

Categorie 3 Diversen & Catering:
1. FRIS & Zilt Kombuis
2. Smakelijk & Meer
3. Crêpes & Co

Categorie 4 Wereldkeuken:
1. Anneke's Kitchen
2. Taj Mahal
3. Niet benoemd

De Publieksprijs 2015
1. Restaurant de Kroontjes
2. FRIS & Zilt Kombuis
3. Inn de Knip

Thema gerechtje 2015 Texels weiderund
1. Anneke's Kitchen
2. Strandpaviljoen Paal Vijftien
3. Restaurant de Kroontjes

Winnaars 2014


Wij feliciteren de winnaars van Texel Culinair 2014 van harte met hun prachtige culinaire overwinning!


Categorie 1  Restaurants:
1. Brasserie Bos en Duin
2. Restaurant De Taveerne
3. Restaurant de Kroontjes

Categorie 2 Eetcafé :
1. Talk of the Town
2. Pick-up

Categorie 3 Diversen & Catering:

1. Smakelijk & Meer
2. Keukencentrum Texel
3. Restaurant Noordzee

Categorie 4 Wereldkeuken:
Catering di Gio

Publieksprijs 2014; gerechtje dat het beste past bij of gemaakt is met Texels Vuurbaak
Quinty's, met het lamstoofpotje

Thema gerecht 2014; gerechtje met zeewier en zilte groente
Restaurant De Kroontjes, met een mousse van gedroogde zalm, kabeljauw en schelvis in een korstje van gedroogd zeewier

Winnaars 2013

Wij feliciteren de winnaars van Texel Culinair 2013 van harte met hun prachtige culinaire overwinning!

Categorie 1 Restaurants:

1. Brasserie Rebecca

2. Brasserie Bosch en Duin

3. Restaurant de Kroontjes

Categorie 2 Eetcafé:

1. Sjans

2. Viscentrum van Beek

3. Eetcafé No Nonsens

Categorie 3 Diversen & Catering:

1. Smakelijk & Meer

2. Restaurant Noordzee

3. Grand Hotel Opduin Kids Cupcake Cooking

Publieksprijs 2013; gerechtje dat het beste past bij of gemaakt is met Texels Bock

Restaurant de Kroontjes, met Varkens K(r)oontjes Wangetjes geserveerd met nieuwe oogst zuurkool en gekarameliseerde appel in eigen jus

Thema gerechtje: bereid met geschoten Texelse wilde gans

Bodega 59 en Goenga (gedeelde eerste plaats)

Eervolle vermelding voor Sjans, Susie's Pick - up, Anneke's Kitchen & Toko

Texels Product:

Goenga Slagerij

Texel Culinair

Stichting Texel Culinair
Postbus 27
1790 AA Den Burg info@texelculinair.nl

Texelculinair vindt plaats in de Koog op 8-9-10 September 2017


facebookfacebook  twittertwitter 

Deze website is gebouwd & wordt onderhouden door:

Mediabureau Langeveld & de Rooy - www.lenr.nl