Gerechten 2014

 Witte chocolademousse
  • Categorie gerecht:
  • Dessert
  • 4.5/5 rating (4 votes)
  • Van deelnemer:
    • Restaurant Casserole

Witte chocolademousse 1.2

Met frambozen en citroengelei

Aardbeien smootie of daiquiri
  • Categorie gerecht:
  • Dessert
  • 3.6/5 rating (5 votes)
  • Van deelnemer:
    • Talk of the Town

Aardbeien smootie of daiquiri

Frozen aardbei / peper drink

Aardse smaken met een zachte verrassing van rund
  • Categorie gerecht:
  • Echt Texels product
  • Vlees
  • 3.2/5 rating (6 votes)
  • Van deelnemer:
    • Restaurant de Kroontjes

Aardse smaken met een zachte verassing van rund

Gespleten runder sukade, botermals met truffelaardappel en een jus van
pastinaak.

Baba Baak of te wel het licht van Texel
  • Categorie gerecht:
  • Texels Speciaal Bier
  • Dessert
  • 2.6/5 rating (7 votes)
  • Van deelnemer:
    • Restaurant de Kroontjes

Baba Baak of te wel het licht van Texel

Een dessert in combinatie met Texels Vuurbaak

Black Angus Steak
  • Categorie gerecht:
  • Vlees
  • 4.3/5 rating (7 votes)
  • Van deelnemer:
    • Brasserie Bos en Duin

Black Angus Steak

Hierbij eekhoorntjesbrood, augurk, gepofte Cevenne ui, bieslook, aardappelcroutons en jus van grove mosterd

Bolletje met warme Texelse honingham
  • Categorie gerecht:
  • Echt Texels product
  • Vlees
  • 4.6/5 rating (7 votes)
  • Van deelnemer:
    • M.P. Snacks

Bolletje met warme Texelse honingham

Geserveerd met Texelse honing en mosterd saus

Bonbon van carpaccio
  • Categorie gerecht:
  • Vlees
  • 3.4/5 rating (8 votes)
  • Van deelnemer:
    • Bistro 110

Bonbon van carpaccio

Met roomkaas, rucola, pijnboompitjes, pesto en oude kaas

Bouillon van kombu
  • Categorie gerecht:
  • Het Kwekertje
  • Zeewier
  • Vegetarisch
  • 2.0/5 rating (4 votes)
  • Van deelnemer:
    • Brasserie Rebecca

Bouillon van kombu

Met soba noodles, koriander, bosui en zeewier (vegetarisch)

Caprese van schapenkaas
  • Categorie gerecht:
  • Echt Texels product
  • Vlees
  • 2.8/5 rating (4 votes)
  • Van deelnemer:
    • Catering di Gio

Caprese van Texelse Schapenkaas

Geserveerd met verschillende tapas van Toscaanse salami's

Chocolade mousse
  • Categorie gerecht:
  • Texels Speciaal Bier
  • Dessert
  • 5.0/5 rating (3 votes)
  • Van deelnemer:
    • Restaurant Eigeweis

Chocolade mousse

Gemaakt van Texels Speciaalbier

Cozze trifolati
  • Categorie gerecht:
  • Schelp en Schaaldieren
  • 2.3/5 rating (4 votes)
  • Van deelnemer:
    • Italiaans restaurant Isola Bella

Cozze trifolati

Gebakken mosselen in knoflook wijnsaus.

Créme brulee
  • Categorie gerecht:
  • Dessert
  • 3.7/5 rating (3 votes)
  • Van deelnemer:
    • Quinty's Eten & Drinken

Crème brûlée

Van Tonka bonen geflambeerd met Grand Marnier

Crème bruleetaart van pure chocolade
  • Categorie gerecht:
  • Dessert
  • 2.5/5 rating (4 votes)
  • Van deelnemer:
    • Brasserie Bos en Duin

Crème bruleetaart van pure chocolade

Met een vleugje rode biet met hierbij een cacaotruffel met een vloeibare kern van framboos

Crème van waddengarnalen
  • Categorie gerecht:
  • Echt Texels product
  • Schelp en Schaaldieren
  • 3.8/5 rating (4 votes)
  • Van deelnemer:
    • Brasserie Rebecca

Crème van waddengarnalen

Met kokos- kerrieschuim

Crêpe normaal
  • Categorie gerecht:
  • Echt Texels product
  • Vegetarisch
  • Dessert
  • 2.8/5 rating (4 votes)
  • Van deelnemer:
    • Crépes & Co

Crepes

Met keuze uit Nutella, poedersuiker of kaneelsuiker.

 

 

[12 3 4 5  >>