U kunt op deze pagina zoeken in de gerechten. U kunt kiezen voor het soort gerecht(meer mogelijkheden te selecteren), het aantal Kogertjes. Maakt u gebruikt van het dropdownmenu voor het maken van een keuze. Klik daarna op "Zoeken".

  • Categorie gerecht:
  • Vlees
  • Voorgerecht
  • 4.0/5 rating (2 votes)
  • Van deelnemer:
    • Italiaans restaurant Isola Bella

Fungi ripieni

Een gevulde champignon met parmaham in roomsaus.

  • Categorie gerecht:
  • Vis
  • Schelp en Schaaldieren
  • Voorgerecht
  • 4.0/5 rating 1 vote
  • Van deelnemer:
    • Restaurant 't Vogelhuis

Garnalen Pop up

Romige mousse van Noordzeegarnalen en Texel zeekraal.

  • Categorie gerecht:
  • Vis
  • Hoofdgerecht
  • 4.0/5 rating 1 vote
  • Van deelnemer:
    • Brasserie L'Avenir

Gebakken Noordzee schar 

Geserveerd met limoen-brandnetelsaus.

  • Categorie gerecht:
  • Vis
  • Voorgerecht
  • 4.3/5 rating (3 votes)
  • Van deelnemer:
    • Eetcafé 't Plein

Gele bieten carpaccio

Een carpaccio van gele biet, makreel, bietenschuim en een zeewier crunch met brandnetel.

Gerookte poon
  • Categorie gerecht:
  • Vis
  • Voorgerecht
  • 4.0/5 rating 1 vote
  • Van deelnemer:
    • WaddenoesterTX

Gerookte poon

Geserveerd met zeewier mayonaise.

  • Categorie gerecht:
  • Vis
  • Hoofdgerecht
  • 4.3/5 rating (3 votes)
  • Van deelnemer:
    • Eetcafé 't Plein

Gevulde pijlinktvis ring

Gevuld met bleekselderij, dille, wilde spinazie, geitenkaas en chorizo.

  • Categorie gerecht:
  • Dessert
  • Divers
  • 0.0/5 rating (0 votes)
  • Van deelnemer:
    • Bakker Timmer

Grand dessert voor twee

Bordje vol met heerlijkheden met 2 kopjes koffie of thee.

Greek Pulled Chicken
  • Categorie gerecht:
  • Gevogelte
  • Hoofdgerecht
  • 0.0/5 rating (0 votes)
  • Van deelnemer:
    • Grieks restaurant Yamas

Greek Pulled Chicken

Kip in roomsaus, geserveerd met pita brood.

Griekse yoghurt
  • Categorie gerecht:
  • Dessert
  • Kids proof
  • 0.0/5 rating (0 votes)

Griekse yoghurt

Met Griekse tijm-honing en walnoten.

  • Categorie gerecht:
  • Vlees
  • Vis
  • Schelp en Schaaldieren
  • Hoofdgerecht
  • 3.5/5 rating (2 votes)
  • Van deelnemer:
    • Brasserie TX

Harderfilet

Crème van pastinaak, krokant van rauwe ham, jus van langoustines.

  • Categorie gerecht:
  • Divers
  • 0.0/5 rating (0 votes)
  • Van deelnemer:
    • Bakker Timmer

Hemelse lekkernijen

Diverse heerlijkheden van de banketbakker naar keuze.

  • Categorie gerecht:
  • Vis
  • Hoofdgerecht
  • 3.5/5 rating (2 votes)
  • Van deelnemer:
    • Restaurant de Kroontjes

Huis (koud) gerookte zalm vanuit de green egg

Met wasabi mayonaise, soja en wakame

  • Categorie gerecht:
  • Lamsvlees
  • Hoofdgerecht
  • 0.0/5 rating (0 votes)
  • Van deelnemer:
    • Brasserie L'Avenir

Jeanette’s Lamsburgertje

Op bijzondere wijze geserveerd met wild geplukte bieslooksaus

  • Categorie gerecht:
  • Echt Texels product
  • Dessert
  • 0.0/5 rating (0 votes)
  • Van deelnemer:
    • M.P. Snacks

Jutter brownie

Verse brownie verwerkt met jutter en met een toef slagroom.

  • Categorie gerecht:
  • Echt Texels product
  • Vegetarisch
  • Hoofdgerecht
  • 5.0/5 rating (2 votes)
  • Van deelnemer:
    • Restaurant Eigeweis

Kaas brandnetel quiche

Een quiche gevuld met brandnetel, citrus mint, Texelse oude kaas en aardappels van Keijser (nieuwe Annabel).

<<  1 2 [34 5 6 7  >>  

Texel Culinair

Stichting Texel Culinair
Postbus 27
1790 AA Den Burg info@texelculinair.nl

Texelculinair vindt plaats in de Koog op 8-9-10 September 2017


facebookfacebook  twittertwitter 

Deze website is gebouwd & wordt onderhouden door:

Mediabureau Langeveld & de Rooy - www.lenr.nl