Italiaans restaurant Isola Bella

Wie met veel plezier terugdenkt aan dat mooie reis naar het warme Italië, kan terecht bij Isola Bella, om de echte Italiaanse sfeer te proeven!

Restorante Pizzeria Isola Bella gelegen aan het begin van de Dorpstraat in De Koog is met ruim 120 zitplaatsen binnen, een voor en achterterras de grootste ware Italiaans specialiteiten restaurant in de koog en omgeving.

Eten en drinken vormen een essentieel onderdeel van de Italiaanse levensstijl. Wilt u even de tijd nemen en genieten van een lekkere lunch of maaltijd en het liefst samen met familie of vrienden,dan zult u zich zeker thuis voelen in onze familie restaurant , met de Italiaanse sferen, achtergrondmuziek en de drukdoende Italiaanse obers vergeet u snel dat u op texel op vakantie was!!

In onze openkeuken maken we niet alleen heerlijke pizza’s uit onze dubbele pizza steenoven , u kunt bij Restorante Isola bella ook genieten van Italiaanse voorgerechten, salades en soepen en ook de oven-, vis- en vleesspecialiteiten worden volgens de traditionele Italiaanse recept bereid.

Voor wie toch lekker in zijn bungalow of op de camping van onze Italiaanse keuken wil genieten kunt u al onze Italiaanse gerechten afhalen. Het afhaal menu kunt u op deze site vinden of loopt u gezellig bij ons naar binnen voor een meeneemkaart

Voor feestelijke aangelegenheden zoals verjaardagen,jubileums etc of groepsdiner kunnen we in overleg altijd iets speciaals voor u betekenen.

Address

  • Straat+Huisnummer: Dorpsstraat 173
  • Postcode: 1796 CC
  • Plaats: De Koog

Contact

Italiaans restaurant Isola Bella

Texel Culinair

Stichting Texel Culinair
Postbus 27
1790 AA Den Burg info@texelculinair.nl

Texelculinair vindt plaats in de Koog op 8-9-10 September 2017


facebookfacebook  twittertwitter 

Deze website is gebouwd & wordt onderhouden door:

Mediabureau Langeveld & de Rooy - www.lenr.nl